4561 5-7 munkanap

Sminkasztal, fésülködőasztal virágmintával díszítve

Újdonság!
Ez az elegáns sminkasztal dönthető tükörrel és sminkszékkel szettben érkezik. Kezdje a reggeli, vagy esti készülődését egy olyan asztalnál, mely minden részében erre lett kitalálva: fiókjaiban tárolhatja szépészeti kellékeit, állítható dőlésszögű tükrében választása…
45 490 Ft
(35 819 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 227 pont

Ez az elegáns sminkasztal dönthető tükörrel és sminkszékkel szettben érkezik. Kezdje a reggeli, vagy esti készülődését egy olyan asztalnál, mely minden részében erre lett kitalálva: fiókjaiban tárolhatja szépészeti kellékeit, állítható dőlésszögű tükrében választása szerinti szögben láthatja saját magát. A bútordarabot kialakítása is kiemeli a szokványos termékek közül, hiszen a sminkasztal bármelyik szobának éke lehet.

Termékinformáió:

- stílusos sminkasztal virágmintával díszitve, dönthető tükörrel
- kényelmes, virágmintás sminkszék
- az asztal többféle tárolófelülettel, és négy fiókkal rendelkezik annak érdekében, hogy minél kényelmesebben tárolhassa sminkfelszerelését
- sárgaréz színű fiókfogantyúk kristálygombbal

Anyagkivitel:

MDF/Császárfa

Szín:

fehér

Méretek:

Sminkasztal összesen (tükörrel):

magasság: 141cm
szélesség: 75cm
mélység: 40cm

asztal:
magasság: 75cm
szélesség: 75cm
mélység: 40cm

sminkszék:
magasság: 45cm
szélesség: 37cm
mélység: 28cm

tükör:
magasság teljes (kerettel együtt): 54cm
tükörfelület magassága: 41cm

fiókok:
asztallap alatti, nagyobb fiókok (HxMa): egyenként 27x8cm
asztallapon lévő, kisebb fiókok (HxMa): egyenként 20x9cm

Szállításra kerül:

1 x sminkasztal tükörrel
1 x sminkszék

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél, ÁTUTALÁSNÁL minden esetben ingyenes a szállítás! Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk! Szállítás költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap, rendezvénysátrak, raktársátrak kiszállítása 2 hét alatt történik. A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap Ezt az opciót bruttó 40.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap. A terméket a Magyar Posta Logisztika szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Utánvétes szállítás bruttó 40.000,-Ft vételárig válaszható! SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG: 2.920,-Ft-tól 4990,-Ft-ig!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-7 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek