Professzionális raktársátor, tároló sátor 8x12m ponyva tűzálló 550g/m2 fehér 2,6 m padlókerettel

Professzionális raktársátor, tároló amely  egész évben használható.  A 2,6 m oldalmagasságú tároló sátor…
1 612 900 Ft
(1 270 000 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 4032 pont
Készlethiány!
Professzionális raktársátor, tároló amely  egész évben használható. 
A 2,6 m oldalmagasságú tároló sátor kényelmes komfortmagasságot biztosít, kb. 30% -kal több helyet biztosít felfelé, a szokásos 2 m magassághoz képest. A nehéz, 550 g / m²-es PVC ponyva tűzálló, UV-álló és 100% -ban vízálló. A magas, 80 fokos napvédelem ideálisan védi a tárolt árukat az UV sugárzás ellen.
Anyaga, konstrukció:
Tető ponyva: kb. 550 g / m²; 100% PVC
Extra erős acélcső csatlakozók
Átmérő: függőleges Ø 54 mm / vízszintes 42 mm
Falvastagság: függőleges 1,7 mm / vízszintes 1,4 mm
Extra erős, teljesen horganyzott acélcsövek
Átmérő: függőleges Ø 50 mm / vízszintes 38 mm
Falvastagság: függőleges 1,6 mm / vízszintes 1,2 mm
 
A teljesen galvanizált acélcsövek kiváló védelmet nyújtanak a korrózió és az időjárás ellen, és kevésbé érzékenyek az ütésekre, mint pl. porbevonatú acélcsövek. Az anyagvastagságot kifejezetten a magas igényekhez igazítják, meghosszabbítják a sátor használatának idejét, és rendkívül robusztusnak és ellenállóvá teszik.
A professzionális tároló sátor rendkívüli stabilitása annak köszönhető hogy padlókeret és tető erősítést kapott.
 
Ponyva:
Az 550 g / m²-es PVC ponyva hasonló a teherautó ponyvához. A ponyvának van egy beépített szövethálója, amely a PVC ponyvát  rendkívül ellenállóvá teszi. A PVC ponyvát magas időjárási és UV-ellenállás jellemzi, ezért rendkívül tartós. +50 és -20 ° C közötti hőállósággal és 80+ magas UV-védelemmel a PVC ponyva megbízható védelmet nyújt minden évszakban.
A teljes ponyva tűzálló  EU szabvány szerint tanúsított.
Mérete:
Szélessége : 8,00 m
Hossza:  12,00 m
Oldalmagasság: 2,60 m
A gerinc magassága körülbelül 4,00 m
Súly: 509 kg
A raktársátorhoz javasoljuk viharvédelmi szett megvásárlását vagy a termék talajhoz, betonalaphoz való rögzítését, mert a termékhez járó garanciába nem tartozik bele a vihar, jégeső, hónyomás által a ponyvában és  a szerkezetben okozott kár.
 

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél, ÁTUTALÁSNÁL minden esetben ingyenes a szállítás! Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk! Szállítás költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap, rendezvénysátrak, raktársátrak kiszállítása 2 hét alatt történik. A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap Ezt az opciót bruttó 50.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap. A terméket a Magyar Posta Logisztika szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Utánvétes szállítás bruttó 50.000,-Ft vételárig válaszható! Szállítási költség 3960,-Ft-tól 4990,-Ft-ig.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-7 munkanap alatt lehet, rendezvénysátorok, raktársátrak esetén a személyes átvétel 2 hét.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek