Professzionális raktársátor, tároló sátor 4x10 m ponyva PVC 500g/m2 fehér erősített szerkezettel

Minőségi raktársátor, tároló sátor. A gazdaságos tároló sátor könnyen felállítható, horganyzott, korrózióálló…
707 390 Ft
(557 000 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 4715 pont
Minőségi raktársátor, tároló sátor.
A gazdaságos tároló sátor könnyen felállítható, horganyzott, korrózióálló acélkerettel és erős, 500 g / m²-es PVC ponyvával rendelkezik.
A PVC ponyva magas, 80+  UV-álló és 100% -ig vízálló a hegesztett varratoknak köszönhetően.
A  tároló sátor különleges stabilitása annak köszönhető, hogy a tető és a padló területén további megerősítő elemek vannak.
Ilyen módon az időjárással kapcsolatos erők optimálisan eloszlanak, és a sátor megbízható védelmet nyújt.
A teljesen galvanizált acélcsövek kiváló védelmet nyújtanak a korrózió és az időjárás ellen,
Mérete:
 
Szélesség: 4,00 m
Hossz: 10.00 m
Oldalfal magasság kb. 2.00 m
A gerinc magassága körülbelül 3,1 m
Ajtó mérete 1. : 2,0 x 2,0 m
Ajtó mérete 2.: kb. 1,0 x 2,0 m
Súly: 176 kg
Tartó szerkezet jellemzői:
Tető ponyva: kb. 500 g / m²; 100% PVC
Oldalsó részek: kb. 500 g / m²
Ø acélcsövek mérete: kb. 38 mm
Csövek falvastagsága:  kb. 1,1 mm
Ø acélcsatlakozó mérete:  kb. 42 mm
Csatlakozó falvastagság: kb. 1,3 mm
Ponyva jellemzői:
Az 500 g / m²-es PVC ponyva hasonló a teherautó ponyvához. A ponyva beépített szövethálóval rendelkezik, amely a PVC ponyvát szakadásállóvá és tartóssá teszi. A PVC ponyva megbízható védelmet nyújt minden évszakban.
A pavilonhoz javasoljuk viharvédelmi szett megvásárlását vagy a pavilon talajhoz, betonalaphoz való rögzítését, mert a termékhez járó garanciába nem tartozik bele a vihar, jégeső, hónyomás által a ponyvában és  a szerkezetben okozott kár.

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél, ÁTUTALÁSNÁL minden esetben ingyenes a szállítás! Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk! Szállítás költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. Rendezvénysátrak, raktársátrak szállítása 2 hét. A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap Rendezvénysátrak, raktársátrak szállítása 2 hét Ezt az opciót bruttó 50.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 100.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-7 munkanap alatt lehet, rendezvénysátorok, raktársátrak esetén a személyes átvétel 2 hét.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek