Professzionális raktársátor, tároló sátor 3x4 m ponyva PVC 500g/m2 fehér erősített szerkezet

Premium tároló sátor hosszabb és szezonális használatra ideális. Az egyedi ponyvaelemeknek köszönhetően számos konstrukciós változatot kínál.
314 960 Ft
(248 000 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 2099 pont
Premium tároló sátor hosszabb és szezonális használatra ideális. Az egyedi ponyvaelemeknek köszönhetően számos konstrukciós változatot kínál.
A raktársátornak megerősített oszlopa van rögzítő padlókerettel és kiegészítő tetőerősítésekkel. Az erős, kb. 500 g / m²-es PVC ponyva UV-ellenálló és 100% -ig vízálló a hegesztett varratoknak köszönhetően. A magas, 80 fokos napvédelem védi a tárolt árukat az UV sugárzás ellen.
Szerkezet:
Minden acélcső belülről és kívülről teljesen horganyzott. Nem érzékeny az ütésekre és a karcolásokra.
Acélcső csatlakozók mérete kb .: Ø 42 mm, falvastagság 1,4 mm
Teljesen horganyzott acélcsövek mérete kb .: Ø 38 mm, falvastagság 1,2 mm
Mérete:3,0 x 4,0 m
Tetőponyva anyagvastagsága: 500 g/m²; 100 % PVC
Oldalfal: 500 g/m²; 100 % PVC
Gerincmagasság: 2,9 m
Súly: 85 kg

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél, ÁTUTALÁSNÁL minden esetben ingyenes a szállítás! Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk! Szállítás költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. Rendezvénysátrak, raktársátrak szállítása 2 hét. A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap Rendezvénysátrak, raktársátrak szállítása 2 hét Ezt az opciót bruttó 50.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 100.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-7 munkanap alatt lehet, rendezvénysátorok, raktársátrak esetén a személyes átvétel 2 hét.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek