3425 5-7 munkanap

Premium pizzakemence, pizzasütő samottos 2 szintes 3000W-os

Szereti a pizzát és szeret saját élesztős süteményeket készíteni?  Akkor nélkülözhetetlen otthonából a pizzasütő kemence! A pizza kemence maximum 350 ° C hőmérsékletre melegíthető. Amint eléri a kívánt hőmérsékletet, a  kemence fenntartja ezt az állandó…
119 460 Ft
(94 063 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 298 pont

Szereti a pizzát és szeret saját élesztős süteményeket készíteni? 
Akkor nélkülözhetetlen otthonából a pizzasütő kemence!

A pizza kemence maximum 350 ° C hőmérsékletre melegíthető. Amint eléri a kívánt hőmérsékletet, a  kemence fenntartja ezt az állandó értéket.

Ebben a sütőben egyszerre két pizzát lehet sütni. A csúszásmentes lábak és a masszív felépítés biztosítja a biztonságos és stabil tartást.

A pizza kemence üvegajtókkal és beépített világítással rendelkezik, hogy a sütési folyamat követhető legyen. A sütőfelület tűzálló téglával van felszerelve. A tűzálló kőnek köszönhetően a pizzák olyanok, mintha a kősütőben készülnének, mivel a kő tárolja a pizzasütő által leadott hőt. A kő ezért állandó hőmérsékleten biztosítja a pizzákat és ropogóssá teszi őket. A pizza kemence fekete házzal és rozsdamentes acél résszel rendelkezik, ez megkönnyíti a sütő tisztítását.

 Mérete:

Pizza sütő: 560 x 570 x 440 mm

Tűzálló tégla: 400 x 400 x 10 mm

Belső pizza sütő: 415 x 400 x 120 mm

Súly: 26 kg

Anyaga: rozsdamentes acél

Bemeneti feszültség 230V ~ 50Hz

Teljesítményfelvétel 3000 W

Hőmérsékleti tartomány: 0 ° C - 350 ° C 

 

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél, ÁTUTALÁSNÁL minden esetben ingyenes a szállítás! Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk! Szállítás költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap, rendezvénysátrak, raktársátrak kiszállítása 2 hét alatt történik. A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap Ezt az opciót bruttó 40.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap. A terméket a Magyar Posta Logisztika szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Utánvétes szállítás bruttó 40.000,-Ft vételárig válaszható! Szállítási költség 3960,-Ft-tól 4990,-Ft-ig.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-7 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek