1832 5-9 munkanap INGYENES

Takarmánytároló sátor 3,3x6,0m ponyva PVC talajrögzítéssel zöld

Akciós!
Az akció időtartama: 2024-02-27 - A készlet erejéig.
Ez a stabil szerkezetű takarmánytárolósátor  sokféleképpen használható állattartó sátorként, tárolósátorként széna, szalma vagy gépek tárolása. Az  állatok számára kialakított sátrat alternatívaként használhatja autósátor / kocsibeállóként is. Ideális…
386 000 Ft 339 000 Ft
(266 929 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 1694 pont
Ez a stabil szerkezetű takarmánytárolósátor  sokféleképpen használható állattartó sátorként, tárolósátorként széna, szalma vagy gépek tárolása.
Az  állatok számára kialakított sátrat alternatívaként használhatja autósátor / kocsibeállóként is. Ideális szezonális és egész éves használatra egyaránt.
A masszív, cinkbevonatú acélcsöveket egyenként csavarokkal rögzülnek egymáshoz.
Ezenkívül a termékhez beton- és  talajanker is tartozik, valamint földbe csavart szegek. Így mindenféle talajhoz rögzíthető komplett sátor.
A magas minőségű PVC ponyva (550 g/m²) UV-álló (UV80) és teljesen vízálló.
A masszív acélváz biztosítja a szükséges stabilitást és hosszú élettartamot.
Tulajdonságok:
Méretek: 3,3 x 6,0 x 2,3 m (Szélesség x Hossz x Magasság)
Bejárati magasság: kb. 2,08 m
Szín: zöld
Ponyva anyaga: 550 g/m², UV80-as PVC ponyva, amely hasonló anyagvastagságú mint a teherautó ponyva
Cinkbevonatú acélcsőváz
Csőméretek: 50x1,1 mm / 32x1,1 mm

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél vagy ÁTUTALÁSNÁL minden esetben DÍJTALAN a kiszállítás. Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk. Szállítás költsége: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap. A terméket szállítmányozó szállítja házhoz munkanapokon. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg. A számla magyar 27%-os ÁFÁval kerül kiállításra.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap Ezt az opciót bruttó 100.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 200.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-9 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek