2518 5-7 munkanap

Pavilon, rendezvénysátor 4x6m, ponyva 180 g/m² fehér

Családi, baráti rendezvényekhez kiválóan alkalmas 6x4 méteres kerti rendezvénysátor! Védi az alatta ülőket az esőtől, naptól és széltől. A masszív…
164 900 Ft
(129 843 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 412 pont

Családi, baráti rendezvényekhez kiválóan alkalmas 6x4 méteres kerti rendezvénysátor!

Védi az alatta ülőket az esőtől, naptól és széltől.

A masszív acélcsövek és csatlakozók garantálják a biztos tartást.

Mérete:  6x4x3 m (hosszúság x szélesség x magasság)
Bejárat magassága: 2 m
Gerincmagasság 3 m
Tető anyagvastagság:180 g / m² PE / oldalsó részek: 160 g / m² PE
Az acélcsövek vastagsága: 38x0,9 mm
Ponyva színe: fehér
Összekötő részek anyaga: fém
Súly:  57 kg

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél, ÁTUTALÁSNÁL minden esetben ingyenes a szállítás! Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk! Szállítás költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap, rendezvénysátrak, raktársátrak kiszállítása 2 hét alatt történik. A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap Ezt az opciót bruttó 40.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap. A terméket a Magyar Posta Logisztika szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Utánvétes szállítás bruttó 40.000,-Ft vételárig válaszható! Szállítási költség 3960,-Ft-tól 4990,-Ft-ig.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-7 munkanap alatt lehet, rendezvénysátorok, raktársátrak esetén a személyes átvétel 2 hét.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek