Pavilon, rendezvénysátor 3x9 m kék színben

A kerti partik elengedhetetlen tartozéka ez a sátor! A hosszú nyári délutánok tikkasztó napsütése ellen ugyanúgy oltalmaz, mint a záporok, esők elől. Ezen tulajdonságai miatt alkalmas és hasznos kempingezésnél, fesztiválokon, egyéb kültéri rendezvényen is. Termékleírás:…
47 990 Ft
(37 787 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 239 pont
A kerti partik elengedhetetlen tartozéka ez a sátor! A hosszú nyári délutánok tikkasztó napsütése ellen ugyanúgy oltalmaz, mint a záporok, esők elől. Ezen tulajdonságai miatt alkalmas és hasznos kempingezésnél, fesztiválokon, egyéb kültéri rendezvényen is.
Termékleírás:
- UV- és vízálló
- könnyen felépíthető
- cölöpökkel és feszítőzsinórokkal együtt
Anyagkivitel:
- ponyva: polietilén
- tartórudak: porlakkozott acél
Méret:
- teljes (HxSzxMa): 900x300x255cm
- oldalfal magassága: 200cm
Szín:
sötétkék

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél, ÁTUTALÁSNÁL minden esetben ingyenes a szállítás! Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk! Szállítás költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap, rendezvénysátrak, raktársátrak kiszállítása 2 hét alatt történik. A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap Ezt az opciót bruttó 40.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap. A terméket a Magyar Posta Logisztika szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Utánvétes szállítás bruttó 40.000,-Ft vételárig válaszható! SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG: 2.920,-Ft-tól 4990,-Ft-ig!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-7 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek