1162 Raktáron 6 nap 12 hó

Modern álló fogas márvány hatású talppal esernyőtartóval barna

Praktikus ruhafogas Ön és vendégei számára, otthonra vagy irodába. A fogason praktikusan tárolhatók a kabátok, dzsekik. 16 db kisebb és nagyobb akasztóval. Forgatható felső akasztórésszel. Esernyőtartóval. Magasság: 172 cm Szélesség: 50 cm…
16 990 Ft
(13 378 Ft + 27% ÁFA) / db
Praktikus ruhafogas Ön és vendégei számára, otthonra vagy irodába.
A fogason praktikusan tárolhatók a kabátok, dzsekik.
16 db kisebb és nagyobb akasztóval.
Forgatható felső akasztórésszel.
Esernyőtartóval.
Magasság: 172 cm
Szélesség: 50 cm
Súly: 9 kg
Terhelhetőség: 4 kg
Anyaga:
- akasztó krómozott, műanyag, fém, kő
Talpazat mérete: 37 cm
Szín: fekete, barna

Szállítás

Barion
PayPal

INGYENES szállítással, előreutalással


Bankkártyás fizetésnél, átutalásnál minden esetben ingyenes a szállítás! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap kb. 1 hét A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Utánvétes szállítás bruttó 40.000,-Ft vételárig válaszható. Szállítási idő: 7-9 munkanap. A terméket a Magyar Posta Logisztika szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion
PayPal

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-7 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések


2017-06-09

Minden Ok, jó minőségű.

Hasonló termékek