2170 Raktáron 5-7 munkanap

Melegház, palántanevelő felhajtható ablakkal

23 490 Ft
(18 496 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 58 pont

Ez az üvegház ideális mind az új és a tapasztalt kertészeknek. Befogadhat jelentős számú növények, és tökéletes vetésnek, zöldségeknek vagy csak védeni a növényeket a hideg időjárástól.

Az üvegháznak van átlátszó zöld fedele, amely lehetővé teszi, hogy a napfény  elérje a növények és virágokat. Ez UV védett és fagy védett, hogy az okozott kár az időjárás által a legkisebb legyen. Szintén szakításálló, gyakorlatilag törhetetlen, ami miatt egy nagyszerű alternatívája a hagyományos üvegháznak.

A porszórt acél kerete erős, mégis meglepően könnyű.

Három cipzáros ajtó van az egyik oldalán könnyű behatolásért valamint levegő szellőztetésért.

Összeállitássa egyszerű és biztonságos. Nem kellenek különleges szerszámok.

Adatok

  • Méretek: 240 x 90 x 90 cm (L x W x H)
  • Szín: Zöld
  • Keret: porszórt csőves acél
  • Zöld szakításálló burkolat
  • Anyag: PVC: 100%

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél, ÁTUTALÁSNÁL minden esetben ingyenes a szállítás! Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk! Szállítás költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. Rendezvénysátrak, raktársátrak szállítása 2 hét. A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap Rendezvénysátrak, raktársátrak szállítása 2 hét Ezt az opciót bruttó 50.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 50.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-7 munkanap alatt lehet, rendezvénysátorok, raktársátrak esetén a személyes átvétel 2 hét.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek