4633 Raktáron 5-7 munkanap 12 hó

Lépcsőszőnyeg 15db szürke színben

Újdonság!
Egyszerű és gyors, mégis biztos megoldás a lépcsők csúszásmentesítésére és a lépészaj csökkentésére az öntapadós rögzítési felülettel ellátott lépcsővédő szőnyeg használata. A lépcsővédő szőnyeg tehát több funkcióval is bír: a lakás dísze, megvéd a csúszás…
16 415 Ft
(12 925 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 82 pont

Egyszerű és gyors, mégis biztos megoldás a lépcsők csúszásmentesítésére és a lépészaj csökkentésére az öntapadós rögzítési felülettel ellátott lépcsővédő szőnyeg használata. A lépcsővédő szőnyeg tehát több funkcióval is bír: a lakás dísze, megvéd a csúszás okozta balesetektől, csendesebbé teszi a lakást.

Termékleírás:

- 15 strapabíró lépcsővédő szőnyeg szettben
- csúszás és esésmentes föl-le közlekedést tesz lehetővé
- öntapadós rögzítési felület
- porszívóval is könnyen tisztítható
- padlófűtéssel is kompatibilis
- akár 20db-el is csökkentheti a lépészajt
- ideális lépcsővédelem
- súly: 280g / m²
- időtlen design

Méretek:

- teljes (HxSz): 65 x 23 + 4cm (lekerekített szél)
- vastagság: 3 mm

Elhelyezési javaslat:

Elsőként tisztítsa meg gondosan a lépcsőt mindenféle portól, zsíros foltoktól. Ügyeljen arra is, hogy a felület ne legyen nedves a lépcsővédő szőnyegek felhelyezésekor. Ha megbizonyosodott erről, távolítsa el a védőfóliát a ragasztófelületről és helyezze a szőnyeget a megfelelő helyre. Fejtsen ki nyomást a ragasztófelületre, hogy biztosan ragadjon, de az első napokban óvatosan lépkedjen rajta a maximális ragasztóhatás érdekében.

Forma:

lekerekített

Szín:

sötétszürke

Anyagkivitel:

100 % poliészter

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél, ÁTUTALÁSNÁL minden esetben ingyenes a szállítás! Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk! Szállítás költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap Ezt az opciót bruttó 40.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-7 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek