2756 5-7 munkanap

Lemezhajlító gép 1000mm 135 °-os hajlítógép

Ezzel a lemezhajlító géppel a fémlemez könnyedén és gond nélkül megmunkálható 135 ° -os hajlítási szögig.
124 900 Ft
(98 347 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 624 pont

Ezzel a lemezhajlító géppel a fémlemez könnyedén és gond nélkül megmunkálható 135 ° -os hajlítási szögig.

A kiváló minőségű kivitelezésnek és az egyszerű kezelésnek köszönhetően a gép ideális minden barkács és szakember számára.

A szerszám munkaszélessége 1000 mm, és 1 mm-es hajtásokat hoz létre. A szorítóberendezésnek köszönhetően a munkadarabok biztonságosan rögzíthetők, és a hajlító gép könnyen felszerelhető asztalokra és munkapadokra is, ami további stabilitást biztosít.

Munkaszélesség: 1000 mm

Hajlítási teljesítmény:  1mm

Maximális hajlítási szög: 135 °

Súly: 31,5 kg

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél, ÁTUTALÁSNÁL minden esetben ingyenes a szállítás! Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk! Szállítás költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. Rendezvénysátrak, raktársátrak szállítása 2 hét. A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap Rendezvénysátrak, raktársátrak szállítása 2 hét Ezt az opciót bruttó 50.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 50.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-7 munkanap alatt lehet, rendezvénysátorok, raktársátrak esetén a személyes átvétel 2 hét.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek