1566 Raktáron 6 nap 12 hó

Kutya védőrács, kutyakenel, kutyaketrec 60 cm magas

Sokoldalúan felhasználható stabil  kutyakarám, kisebb testű állatok részére. A kutyakarám segítségével távol tarthatja kedvenceit a veszélyes helyektől, valamint szabad mozgást biztosíthat részére. Méret nyolcszögletben:…
33 740 Ft
(26 567 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 168 pont

Sokoldalúan felhasználható stabil  kutyakarám, kisebb testű állatok részére.
A kutyakarám segítségével távol tarthatja kedvenceit a veszélyes helyektől, valamint szabad mozgást biztosíthat részére.

Méret nyolcszögletben: Ø kb. 201 cm
Méret téglalap alakú: kb. 233 x 77 cm
Méret négyzetként: kb. 154 x 154 cm

Rácselemek méret: 77x60 cm (szélesség x magasság)
Rácsvastagság: 14 x 4 cm
Ajtók mérete: 32 x 42,5 cm
Anyaga: acél
Súly: kb. 17 kg

Szállítás

Barion
PayPal

INGYENES szállítással, előreutalással


Bankkártyás fizetésnél, átutalásnál minden esetben ingyenes a szállítás! Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap kb. 1 hét. A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Utánvétes szállítás bruttó 40.000,-Ft vételárig válaszható. Szállítási idő: 7-9 munkanap. A terméket a Magyar Posta Logisztika szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion
PayPal

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-7 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek