2702 5-7 munkanap

Kolbász és hurka töltő 5 liter rozsdamentes acél

A kolbásztöltő gép vékony kialakítása helyet takarít meg minden professzionális és hobbikonyhában.
72 300 Ft
(56 929 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 180 pont

A kolbásztöltő gép vékony kialakítása helyet takarít meg minden professzionális és hobbikonyhában.

Az alsó végén lévő csavartartóval a gép gyorsan és biztonságosan felszerelhető bármely asztalra vagy bármely kiálló munkafelületre. Az elkészített kolbászhúst egyszerűen a hengerbe helyezik, és a kézi forgattyú segítségével a kolbászbőrbe töltik a mellékelt három különböző méretű fúvóka egyikével. Tehát különböző méretű kolbászok készíthetők. Az ergonomikus kialakítás és a stabil kivitelezés rendkívül megkönnyíti a munkát. A gép váza és alapja rozsdamentes acélból készül és vízálló, így a géppel való munka nemcsak gyors és egyszerű, hanem tiszta is.

Méretek 63 x 12 x 12 cm

Töltőfúvókák Ø 16/19/25/38 mm

Súly: 10,5 kg

Anyaga alumínium / rozsdamentes

Térfogat: 5l

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél, ÁTUTALÁSNÁL minden esetben ingyenes a szállítás! Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk! Szállítás költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap, rendezvénysátrak, raktársátrak kiszállítása 2 hét alatt történik. A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap Ezt az opciót bruttó 40.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap. A terméket a Magyar Posta Logisztika szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Utánvétes szállítás bruttó 40.000,-Ft vételárig válaszható! Szállítási költség 3960,-Ft-tól 4990,-Ft-ig.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-7 munkanap alatt lehet, rendezvénysátorok, raktársátrak esetén a személyes átvétel 2 hét.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek