3369 5-7 munkanap

Három tekercses kerek hajlító gép 320 mm-es lemezhajlító gép 2,5 mm vastagságú

A háromgörgős körhajlító gép pontosan a megfelelő eszköz fémlemez, huzal és még sok más feldolgozásához. A háromgörgős hajlítógép…
56 490 Ft
(44 480 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 141 pont

A háromgörgős körhajlító gép pontosan a megfelelő eszköz fémlemez, huzal és még sok más feldolgozásához. A háromgörgős hajlítógép alkalmazási területe változatos. Például hengerek, csövek és ívek alakíthatók ki, vagy a fémlemezek kiegyenesíthetők. Ezzel a géppel a lemezmegmunkálás egyszerűen és pontosan elvégezhető. A gördülési sugárnak és az anyagvastagságnak egyedi beállítási lehetőségei vannak. A körhajlító gép három hengerrel rendelkezik. Ezeket a forgattyú segítségével kézzel aktiválják, és 2,5 mm vastagságig hajlíthatják meg a fémeket. A gép maximum 5 mm átmérőig deformálhatja a rudakat is. Öt különböző betéthorony van, 1 mm, 2 mm, 3 mm, 4 mm és 5 mm átmérővel a hengerek szélén. A kívánt görbülettől és a meglévő anyagvastagságtól függően a távolságot és a henger szögét ennek megfelelően állítják be. A hajlító gép legfeljebb 320 mm szélességű munkadarabokat képes feldolgozni.

Mérete:

480 x 150 x 200 mm (H x Sz x M) Munkaszélesség max .: 320 mm Ø hengerek: 30 cm Minimális hajlítási sugár: 40 mm Lapvastagság: Acél max .: 1 mm Alumínium / réz max .: 2,5 mm Sárgaréz max .: 1 mm Ø huzal: 1. 2, 3, 4, 5 mm Tekercs átmérője: 5 mm 

Súly: 12 kg

 

 

 

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél, ÁTUTALÁSNÁL minden esetben ingyenes a szállítás! Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk! Szállítás költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap, rendezvénysátrak, raktársátrak kiszállítása 2 hét alatt történik. A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap Ezt az opciót bruttó 40.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap. A terméket a Magyar Posta Logisztika szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Utánvétes szállítás bruttó 40.000,-Ft vételárig válaszható! Szállítási költség 3960,-Ft-tól 4990,-Ft-ig.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-7 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek