1075 Raktáron 6 nap 12 hó

Gyermek íróasztal komóddal dönthető előlappal tárolóval rózsaszín

Egy gyermek számára az íróasztal jelenti a munkahelyet: ezen tanul, készíti a leckét és itt is számítógépezik. Érdemes egy strapabíró darabot venni neki! Remek kis íróasztal a gyerekszoba ablaka alá vagy sarkába, és már indulhat is a tanulás! Egy gyermek dolgai kisebb helyen…
87 990 Ft
(69 284 Ft + 27% ÁFA) / db
Egy gyermek számára az íróasztal jelenti a munkahelyet: ezen tanul, készíti a leckét és itt is számítógépezik. Érdemes egy strapabíró darabot venni neki!
Remek kis íróasztal a gyerekszoba ablaka alá vagy sarkába, és már indulhat is a tanulás! Egy gyermek dolgai kisebb helyen is elférnek, még ha méretesebb rajzot készít, annak is van hely egy közepes méretű gyerek íróasztalon.
Az íróasztalra jellemző a dönthető előlap, mely a rajzolást könnyíti.
Lábak magassága állítható, kisgyermekkortól egészen 15-16 éves korig használható.
Anyagát és kialakítását tekintve hosszú életű, a testalkathoz alakítható, ahogy a gyerek nő, úgy lehet hozzá állítani az asztal magasságát
Teljes méret:
Szélesség: 109 cm
Magasság: 62-88 cm
Mélység: 55 cm
Magasság állítás: 62-88 cm- ig
Íróasztal súlya: 17 kg.
anyaga: lakozott MDF fa
Komód mérete:
65X36X40 cm
4 görgővel, melyek közül kettő fékezhető
Komód súly: 10,5kg

Szállítás

Barion
PayPal

INGYENES szállítással, előreutalással


Bankkártyás fizetésnél, átutalásnál minden esetben ingyenes a szállítás! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Utánvétes szállítás bruttó 40.000,-Ft vételárig válaszható. Szállítási idő: 7-9 munkanap. A terméket a Magyar Posta Logisztika szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion
PayPal

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-7 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek